Εάν επιλέξατε την Αράχωβα για τη διαμονή σας, οι άρτια οργανωμένες τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να καλύψουν κάθε σας γούστο και επιθυμία.
Από την ιδιαιτερότητα του τόπου μας και την παραδοσιακή του υφή, κληρονομήθηκε το χάρισμα στους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων να μπορούν με μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα να προσδίδουν στους χώρους τους, μια ζεστασιά ξεχωριστή.

Σήμερα στην Αράχωβα υπάρχουν ξενοδοχεία, πανσιόν και παραδοσιακοί ξενώνες καθώς και τα περίφημα chalets της.

Τα οργανωμένα ξενοδοχεία παρέχουν ποικιλία υπηρεσιών και είναι προσαρμοσμένα με όλες τις ανέσεις, στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών τους.
Οι πανσιόν και οι παραδοσιακοί ξενώνες φτιαγμένοι από πέτρα, ξύλο και κεραμίδι και φυσικά με το Αραχωβίτικο τζάκι, ανταγωνίζονται και προκαλούν κάθε γούστο και επιθυμία.
Επίσης ο Γεωργοτουριστικός συνεταιρισμός της Αράχωβας η «Κυπάρισσος» τηλ. 2267031519 και 31021 εκτός από τις κρατήσεις δωματίων έχει αναπτύξει και δράση αξιόλογη (αργαλειός, χρυσοκέντημα, παραδοσιακές φορεσιές, φαγητά και γλυκά Αραχωβίτικα). Τα μέλη του συνεταιρισμού όντας και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, μπορούν παράλληλα με τη διαμονή σας να σας δείξουν και διάφορες από τις δράσεις τους (κεντήματα, αργαλειός κλπ) αρκεί να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Πληροφορίες επίσης σχετικά με τη διαμονή σας και οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να λάβετε και από τη Δημοτική Επιτροπή τουρισμού- πολιτισμού (ΔΕΤΠΑ) Αράχωβας στο τηλέφωνο 22670 31630.
Τηλέφωνα Κοινότητας Αράχοβας 22673 50200, 22670 31250